360 graden productfotografie

Bij de schoen die wij hier laten zien kun je goed de stiksels, diversiteit aan materialen en overgangen zien. Het is mogelijk het beeld willekeurig stil te zetten en in te zoomen om het nog beter te kunnen bekijken. Ook met een tekst een detail toelichten
behoort tot de mogelijkheden. Een geïnteresseerde website bezoeker kan zo uit een aantal schoenen, de voor haar/hem juiste schoen kiezen. Het product zal bij thuiskomst geen verrassingen geven want het product is 360 graden gezien, van dichtbij bekeken en de details toegelicht. Dit wekt vertrouwen.

wanneer is 360 graden productfotografie geschikt?

Voor alle producten waarbij het een meerwaarde heeft om het van alle kanten te bekijken. Dit kan zoals het voorbeeld een schoen zijn maar het zou ook: een beeld, speelgoed, technische objecten zoals b.v. een camera kunnen zijn. Op een website is het niet mogelijk een product vast te pakken en van dichtbij te bekijken. Met 360 graden kun je dat gemis enigszins opheffen, het is namelijk mogelijk om in te zoomen en het beeld stil te zetten.

Hoe installeer je een 360 graden productfoto op je site?

De weergave van 360 graden productfoto’s op een website kan op verschillende manieren geïmplementeerd worden. Dit kan heel eenvoudig door middel van het plaatsen van een GIF bestand, zie hieronder.

360 graden fotografie

Het kan ook wat uitgebreider, zoals de foto van de schoen. Veelal zal hiervoor dan wel een plug-in geïnstalleerd moeten worden. Deze plug-in en de bijbehorende handleiding leveren wij ook. Er zijn plug-ins beschikbaar voor: WordPress, Joomla, Magento, Opencart, PresaShop, BigCommerce, Squarespace, Weebly, Shopify en Woocommerce zodat op elke website de door ons gemaakte 360 graden foto’s zijn te installeren.
Het installeren van de plug-in kan gedaan worden door een websitebouwer of wellicht door u zelf. Wij hebben ook een team van mensen om ons heen die kunnen bijspringen op het gebied van website techniek en ontwerp.

Welke keuzes zijn mogelijk?

De opbouw bestaat uit 18, 36 of 72 beelden

rotatie met 18 beelden
rotatie met 36 beelden
rotatie met 72 beelden

Hoe meer beelden hoe vloeiender het beeld. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op, bel ons op nummer 036-5377334 of stel uw vraag per mail.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring