Over DB Pictures

Dirk DB Pictures is een bedrijf met passie voor fotografie. Onze uitdaging ligt in het net even anders fotograferen dan het standaardplaatje waarbij we natuurlijk uw wensen niet uit het oog verliezen. Opdrachten worden in onze studio maar ook op locatie bij opdrachtgevers uitgevoerd.

Opdrachten worden in ons team besproken met als doel de lat hoog te leggen. Rekening houdend met de wensen van onze opdrachtgevers gaan we voor het beste resultaat, hierbij verliezen wij een heldere communicatie niet uit het oog.

DB Pictures onderscheidt zich met kwalitatieve en originele foto’s, foto’s die zichzelf als het ware verkopen. Het verlenen van service en het ontzorgen van de opdrachtgever staan hoog in het vaandel. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Wanneer er producten gefotografeerd moeten worden in de studio komen wij deze producten gratis ophalen en terugbrengen (binnen Almere)
  • Spoed levering is geen probleem
  • Bij productfotografie krijgt u altijd een proeffoto per mail zodat u als klant vooraf weet wat er geleverd gaat worden.

Door mijn grafische opleiding en jarenlange ervaring in de grafische industrie heb ik veel ervaring opgedaan in o.a. de ontwerp- en reclamebranche daardoor kan DB Pictures als intermediair optreden voor al uw communicatie uitingen. Kortom één aanspreekpunt voor: fotografie, video, teksten, website en drukwerk.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op! bel 036-5377334 of mail ons.

banner

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring