Productfotografie en techniek 

Techniek kan ingewikkeld lijken voor mensen die hier geen kaas van hebben gegeten.
Voor bedrijven die technische producten maken is het belangrijk te laten zien wat het product te bieden heeft. Op een foto kan dat juist goed zichtbaar gemaakt worden. De doelgroep kan zo, in één oogopslag, zien wat de mogelijkheden zijn. Ondernemers hebben zo de kans te laten zien waarmee het product zich onderscheidt van de rest.

Gedetailleerde informatie over de techniek

Soms is het unieke van een product een heel klein onderdeeltje, dit is heel goed zichtbaar te maken door in te zoomen. Ook is het mogelijk 360 graden fotografie in te zetten om het onderdeel rondom zichtbaar maken. Het aanbieden van details van het product geeft duidelijkheid.

technische produktfoto technische produktfoto

Onderdelen zijn onmisbaar

Alle onderdelen worden ook vaak in z’n geheel gefotografeerd. Kabels en aansluitingen zijn vaak specifiek en daarom efficiënt om op beeld vast te leggen.

productfotografie onderdelen slowjuicer, techniektechinisch product fotografie techniek

DB Pictures

Wij kunnen helpen het product zo doelgericht mogelijk te fotograferen. U als opdrachtgever weet als geen ander wat uw product bijzonder maakt. Daarom willen wij,  in overleg met u, van uw opdracht een succes maken. Schroom niet en neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring