356 stropdassen fotograferen, daar draaien we onze hand niet voor om!

Voor een goede klant fotograferen we met enige regelmaat herenmode accessoires: stropdassen, vlinderstrikjes, manchetknopen en aanverwante artikelen. Het gaat dan niet om 4 of 5 stropdassen maar over echt grote aantallen.

Dat is voor ons geen enkel probleem, onze studio is optimaal ingericht om snel en efficiënt zulke aantallen te verwerken. Heeft u grote aantallen foto’s nodig voor uw webshop of catalogus, schroom niet en neem contact met ons op.

Alles wat we fotograferen wordt in een soort database opgeslagen: de positie en stand van de studioflitsers, de positie, stand en instellingen van de camera, de hoeveelheid licht die door de flitsers worden afgeven. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat een foto die nu gemaakt wordt door ons, op dezelfde manier gefotografeerd wordt in de toekomst.

Gaat het om grotere aantallen? Meer informatie? Neem contact op of kom langs, de koffie staat klaar!

Kleine aantallen

Ook voor kleine aantallen kunt u bij ons terecht, en ook dan doen we dat voor een scherpe prijs.
Zo fotograferen we af en toe voor een edelsmid, dan gaat het om kleine aantallen en fotograferen we bijvoorbeeld een oorbel en/of een ring. Dit doen we met evenveel passie en aandacht als voor 356 stropdassen.

356 stropdassen of 1 ring, het maakt ons niet uit, we besteden aan beide opdrachten evenveel zorg en aandacht.
sieraden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring