Het gereedschap van de product fotograaf

 

Dagelijks werken we met allerlei gereedschappen en hulpmiddelen om een product mooi te fotograferen. Soms zetten we er een product mee in elkaar maar vaak gebruiken we een hulpmiddel om deze zo mooi mogelijk te presenteren op de foto.

Natuurlijk gebruiken we hiervoor nog steeds onze camera’s en lenzen. En als de foto’s zijn gemaakt, maken we gebruik van de nodige software….

 

Dit omhelst soms meer dan een camera alleen

We kennen allemaal wel producten die we zelf in elkaar moeten zetten voordat we ze kunnen gebruiken.  Ook wij krijgen soms pakketten aangeleverd en zetten producten zelf in elkaar. Naast fotograaf zijn, is een beetje handigheid mooi meegenomen. Met een schroevendraaier, waterpas en gebruiksaanwijzing worden de artikelen in elkaar gezet en de foto’s geplaatst op diverse websites. Kijk naar ons werk.

Monitorarm

Met een product kun je alle kanten op

Neem bijvoorbeeld het product thee, dit artikel kan op diverse manieren gefotografeerd worden. De twee blikjes aan de buitenzijden geven meer de sfeer weer. Het blikje met thee in het midden laat duidelijk het product thee zien. Dit is een productfoto pur sang. De theeliefhebber kan binnen één oogopslag zien waar het product uit bestaat. De sfeerfoto’s zijn inherent aan de website waar ze op komen te staan. Met onze kennis kunnen wij u voorzien van informatie over de mogelijkheden. Op onze website staan voorbeelden bekijk ze gerust, wellicht met een kopje thee.

thee, sfeerfoto's, productfoto

Een fles is een ander soort product, flitsers op glas geeft een bepaald effect. Ook de flessen vóór een zwarte achtergrond geven een ander beeld dan de flessen vóór een witte achtergrond. 360 graden fotografie is ook optie. Kortom er zijn veel mogelijkheden wij informeren u graag hierover.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring