Kleding- en fashion fotografie een uitdaging?

fashionJa, zeer zeker! Het is geen verrassing dat de fotograaf door een andere bril kijkt naar het model en de kleding dan de modeontwerpster en in dit project ook de filmer. Drie creatieve persoonlijkheden met ieder zijn/haar focus hebben in korte tijd een mooi project afgeleverd.

De fotograaf en filmer kijken of het model zoals gewenst in beeld komt, hoe het licht valt en of de plek van opname al geschikt is. De modeontwerpster kijkt naar hoe de kleding ‘valt’ op het model en of de speciaal aangebrachte kenmerken goed in beeld komen.

De foto’s en videoclip worden gebruikt voor een crowdfunding campagne voor een nieuw mode label.

Samenwerking

Voor dit project hebben we nauw samengewerkt met onze partner MindBlowMedia. Heel efficiënt was er een draaiboek gemaakt zodat het filmen en fotograferen geordend en vlot verliep. Dit gaf duidelijkheid want zo konden alle disciplines zien hoe en waar het ‘product’ gefilmd en/of gefotografeerd werd. De ontwerpster Anámica Mahabiersingh was uiteraard aanwezig voor de finishing touch.

kledingModellen

De foto- en filmsessies voor het nieuwe modemerk Aesthetics The Label waren mede dankzij de professionele modellen Sharon Los en Naomi Reiziger een succes.
Een professioneel model draagt zeer zeker bij aan het vlot verlopen van de opnamesessies bovendien tonen zij de kleding op z’n best. Als een kledingstuk een model voortreffelijk staat, uitdagend is gefilmd, de foto’s helder, duidelijk en sfeervol dan resulteert dat in een vlotte verkoop.

fashion

Bekijk ook de video

Ook geïnteresseerd in een leuke shoot met model voor je kleding webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact op!

 

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring