Muzikaal intermezzo tijdens fotosessie

Muzikaal intermezzo tijdens fotosessie

Het fotograferen van een orkest is groots en al eens eerder gedaan door ons, foto’s maken van een muzikante voor haar website, in de studio, is van een andere orde. Het is makkelijker de viool en violiste rustig onder de lampen neer te zetten vóór een achtergrond naar keuze. Alle houdingen en lichtval zijn dan te regisseren, dit lukt je natuurlijk nooit als je fotografeert tijdens een uitvoering. Dan zijn mooie geconcentreerde gezichten met een muziekinstrument vaak de foto’s die het meeste aanspreken. Deze fotosessie moest wel iets van beiden in zich hebben daarom is er ook zo af en toe gespeeld tijdens het fotograferen. Je krijgt dan actie en glamour met toch zeker weten een vleugje sfeer op beeld. Kijk en vorm je eigen mening!

violistevioliste

violistevioliste

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring