Opening nieuwe studio

Opening nieuwe studio

Wij vonden een officiële opening een mooie start voor onze studio DB Pictures; op donderdag 26 mei was het zover. Op de Bolderweg 2 werd de rode loper uitgerold, ballonnen in de kleuren rood en wit werden opgeblazen en mooie rode en witte rozen in vazen op prominente plaatsen neer gezet.

Na drieën vulde de ruimte zich met gasten die met interesse de rondleiding volgden door onze product- en reclame studio. Bij de slideshow met foto’s van  nieuw en oud werk bleven veel aanwezigen een tijdje geïnteresseerd  kijken.
Eén bezoeker gaf als opmerking dat veel mensen wel een foto kunnen maken maar dat de professionele fotograaf er toch wel een behoorlijke schep kwaliteit en creativiteit bovenop doet.  Dat was een rake opmerking want een professionele fotograaf zorgt dat de scherpte op de juiste plaats ligt, dat de verlichting past bij wat je wilt fotograferen en zoekt naar een mooie compositie.

Na de rondleiding werd er met lekkere hapjes en drankjes ongedwongen door gepraat, dankzij de ongedwongen sfeer en interessante aanwezigen is deze middag voor ons een mooie herinnering geworden.

 Opening studio dbpictures

2 Comments

  1. Kyra von Beken Reply

    He Dirk en Yvonne, het was een gezellige opening. Ik wil jullie dan ook nogmaals van harte feliciteren met jullie nieuwe studio en dat onze samenwerking net zo lekker mag gaan als voor die tijd. Binnenkort kom ik weer langs :-).

  2. Pheline Reply

    Was een zeer gezellig opening! Leuk om te zien waar al het werk gebeurt. Gefeliciteerd Dirk en Yvonne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring