Professionele bedrijfsfotografie

Professionele bedrijfsfotografie

Wilt u een nieuwe website laten maken en hebt u daarvoor ook nieuwe bedrijfsfoto’s nodig? Of is uw huidige bedrijfsfotografie niet representatief meer voor uw onderneming? Wij hebben de kennis en ervaring in huis zodat we voor u de essentie van uw bedrijf kunnen vast leggen in een mooie bedrijfsreportage

De voordelen zijn:
– Goede eerste indruk op het internet
– Representatieve foto’s van uw bedrijf
– Bedrijfsprocessen duidelijk in beeld
– Persoonlijke uitstraling van uw bedrijf

Een persoonlijke uitstraling van uw bedrijf op internet wordt steeds belangrijker in het ‘zaken doen’. Naast het doortrekken van uw huisstijl (corporate identity) binnen de website speelt het beeldmateriaal (fotografie en film) hierin een belangrijke rol. In een wereld waarin we overspoeld worden met informatie is een foto of film vaak het eerste wat we zien, door de invloed van de huidige media worden we steeds meer visueel ingesteld. Spreekt het beeld ons aan, dan gaan we ons verder informeren of verdiepen in het bedrijf, het product en/of de aangeboden dienst.

Waarom een professionele fotograaf?

bedrijfsfotografieUit diverse onderzoeken blijkt iedere keer weer dat bezoekers van websites en webshops een eerste indruk vormen op basis van de beeldinformatie en fotomateriaal. Denk daarbij aan professionele foto’s van de dagelijkse bezigheden binnen uw bedrijf en de mensen die daarbij zijn betrokken, aantrekkelijke productfoto’s voor uw webshop, de sfeer die heerst in uw onderneming of culinaire foto’s voor op een menukaart. Het gezegde “één foto zegt meer dan 1000 woorden” is namelijk ook in ons digitale tijdperk steeds meer van toepassing. Daarom is het verstandig uw bedrijfsreportage te laten maken door een professionele fotograaf met ervaring in het vastleggen van een sterk bedrijfsprofiel.

Zakelijke Portretfotografie

Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk. Het is dus zaak om die eerste indruk een goede te laten zijn. Dit geldt voor sociale media, websites en uiteraard een CV. Uw profielfoto of portretfoto, is dan ook de ideale mogelijkheid om juist die goede eerste indruk te maken.

professionele profielfoto

Helaas zien we vaak dat hier weinig waarde aan wordt gehecht, met alle risico’s van dien. Een portretje, even snel gemaakt met de smartphone of het hoofd geknipt uit een andere (vakantie)foto is maar al te vaak wat we te zien krijgen op Facebook, LinkedIn en andere media bij een “professioneel” profiel.

Een goede profielfoto onderscheidt zich van het gewone portretje door een optimale weergave van de persoonlijkheid van de persoon gericht op het doel waar de portretfoto voor gebruikt gaat worden. Wij hebben ervaring op het gebied van het fotograferen van mensen, oftewel portretfotografie.

Omgaan met mensen, oprecht interesse in de medemens, in een zeer korte tijd de essentie van de persoon kunnen bepalen, kennis van het gebruik van licht en fotografische technieken zijn zomaar een paar aspecten die noodzakelijk zijn om binnen 10-15 minuten professionele profielfoto’s te kunnen maken die optimaal geschikt zijn voor diverse toepassingen. Na de sessie ontvangt u een selectie van de foto’s in elk gewenst formaat en geoptimaliseerd om als profielfoto te dienen.

productfotografieProfessionele fotografie, uitgevoerd door een fotograaf met: kennis van omgaan met licht, bepalen van een boeiende compositie, kennis van fotografische technieken en kennis van nabewerking geven een meerwaarde aan de presentatie van uw bedrijf, personeel en producten op het internet.

Ook voor professionele packshot en productfotografie hebben wij voor u een passende oplossing.

Wilt u persoonlijk advies van een professionele fotograaf? Neem dan contact met ons op: info@dbpictures.nl of bel 036-5377334.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring