Alles op een rijtje

Structuur en kleur zijn belangrijke items voor een geslaagde product foto. Maar ook van belang is een overzichtsfoto met alle losse onderdelen. We maken er graag samen met u wat moois van!

Meerwaarde van een professionele fotograaf

In een fractie van een seconde bepalen wij of we een product aantrekkelijk vinden of juist helemaal niet. Scrollen we naar het volgende product of gaan we kopen?

Het loont dus echt de moeite je te verdiepen in de presentatie van het te verkopen product. Foto’s die alle eigenschappen van het product tonen zijn hierbij onmisbaar. Eenheid in de foto’s, zoals de steps hieronder, zorgt voor een rustig beeld waardoor de potentiële klant langer in je webshop blijft. Meer informatie.

stepjes productfotografie, in blauwe, roze en zwarte kleur

Een veelkleurige achtergrond

Je onderscheiden met foto’s met een veelkleurige achtergrond is ook een mogelijkheid. Door gebruik te maken van felle kleuren of juist pasteltinten, zachte overgangen of misschien juist hardere overgangen kun je de uitstraling van je webshop uniek en onderscheidend maken. We bespreken graag de mogelijkheden.sfeervol productfotografie en wijnfles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring