Van stilleven tot bedrijfsfotografie

Een restauranteigenaar wilde graag een aantal klassieke fruit- en groentefoto’s zoals we ze ook wel zien op ouderwetse schilderstukken. Eigen meubels en serviesgoed zijn gebruikt voor de foto’s vanwege de herkenbaarheid. Je ziet zo de sfeer van het restaurant  terug in de foto’s. De verlichting en de compositie benadrukken de sfeer in dit soort foto’s en hierin gaat dan ook de meeste tijd zitten.

Papier en drukwerk

Hoe laat je op een foto zien dat papier en drukwerk bijzonder zijn? En dat het bijzondere ook behoorlijk divers kan zijn? Papier heb je namelijk niet alleen in verschillende formaten, soorten en diktes maar er zijn papiersoorten die uit verschillende lagen kleuren bestaan. Soms zijn de druktechnieken speciaal en in combinatie met het gekozen papier bijzonder.


boekbinden, stillevenBoekbinden is vakmanschap!

Bedrijfsfotografie

Een nieuwe aangeschafte machine is voor een bedrijf vaak een historisch moment, foto’s maken deze aanschaf blijvend zichtbaar. Natuurlijk zijn bedrijfsfoto’s voor de eigen website een aanrader, cliënten of klanten hebben dan al een vertrouwd gevoel voordat ze binnenkomen. Bij binnenkomst zien ze een gezicht die ze op de website al hebben gezien, dit wekt vertrouwen.

1 Comment

  1. Steven Gabriels Reply

    Wij zijn ontzettend tevreden met de productfoto’s die DB Pictures voor ons gemaakt heeft! De foto’s zijn scherp en van goede kwaliteit, ook zijn ze snel met aanleveren. We zijn een terugkerende klant en dat is niet voor niets. Kortom, wij kunnen DB Pictures van harte aanbevelen.

    Steven Gabriels
    All Natural Shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© DB Pictures I Meindert Hobbemastraat 56 - 1318 LC - Almere I 06-52080470 - 036-5377334 | KvK 65211634 | BTW NL001364943B54

DB Pictures is aangesloten bij de beroepsvereniging DuPho.
Op alle rechtsbetrekkingen van DB Pictures zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 66/2016.
De Algemene Voorwaarden kunt u
hier downloaden.

Privacyverklaring